Дрога в шоколадови яйца

Вчера антимафиоти и ГДБОП арестуваха  в Пазарджик банда, която разпространявала  наркотици  за Европа и Латинска Америка с шоколадови яйца.  Арестувани са четирима души. Тарторът на групата не бил от пазарджишко, но негови

2011-01-20 14:36:46
Дрога в шоколадови яйца
Вчера антимафиоти и ГДБОП арестуваха  в Пазарджик банда, която разпространявала  наркотици  за Европа и Латинска Америка с шоколадови яйца.  Арестувани са четирима души.

Тарторът на групата не бил от пазарджишко, но неговите помощници набирали мулета от областта. Те били под прикритие на работници  в строителството. Дрогата се пренасяла  между Великобритания, Португалия и Латинска Америка.

Става дума за трафик на дрога чрез поглъщане . В началото се  използвала техниката  на поглъщане на пълни с дрога презервативи.  След няколко  злополуки обаче, бандитите се изхитрили и започнали да вземат капсулите от вътрешността на шоколадовите яйца,  в които стоят играчките. Именно на мястото на играчките се поставяла дрогата.  Напоследък обаче,  много летища  в Европа и САЩ  имат специални супермодерни рентгени, които проверяват рисковите пътници.

Днес предстои прокуратурата на внесе искане за постоянна мярка за неотклонение ‘задържане под стража” на бандитите. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия